samedi 30 mars 2013

Dünya Türkleri Avrupa Platformu DÜTAP yöneticilerinden ziyaretler.







BELÇİKA : Dünya Türkleri Avrupa Platformu Dünya Türkleri Avrupa Platformu DÜTAP yöneticilerinden ziyaretler. / 29-03-2013
Büyütmek için tiklayin








Dünya Türkleri Avrupa Platformu DÜTAP yöneticilerinden ziyaretler.

Kısa bir dönem önce Türk Dünyasının avrupa yaşayan vatandaşlarının kurmuş olduğu derneklerin bir araya araya gelerek oluşturdukları DÜTAP (Dünya Türkleri Avrupa Platformu), Belçika’nın Antwerpen şehrinde yapmış olduğu Nevruz Şöleni programından sonra Kenan Dağgün, Hasan Aydınlı, Abdumutalip İmirov ve Evren Atlın'dan oluşan bir heyetle bugünde T.C. Brüksel Büyükelçisi Mehmet Hakan Olcay ve T.C. Brüksel Başkonsolosu Ali Barış Ulusoy'u makanlarında ziyaret etti.

Gayet samimi bir havada geçen görüşmede DÜTAP hakkında bilgi veren dernek yöneticileri aynı zamanda kurucu üye dernekler listesinide sundular. Görüşmelerden gayet memnun olarak ayrılan platform yöneticileri kendilerine zaman ayırarak, görüşme imkanı sunan sayın Büyükelçimize ve sayın Başkonsolosumuza teşekkür edip beraberce hatıra resmi çekindiler.

ATEP KÖKLERE DÖNÜŞ RESİM SERGİSİNİ ZİYARET



DÜTAP heyeti daha sonrada Brüksel’de Schaerbeek belediyesinde sergilenen ATEP (Avrupa Türkiye Emirdağlılar Platformu) Köklere Dönüş Resim Sergisini gezdiler. Sergideki resimleri teker teker dikkatle inceleyen Dütap heyeti sergiyi çok güzel ve çok başarılı bulduklarını, sergiyi düzenleyen ATEP yöneticilerinede teşekkür ettiler.

http://www.belcikahaber.be/?act=show&code=page&id=2&id_page=10457&resume=0

Aucun commentaire: