mercredi 9 février 2011

Attack on Iraqi Turkmen Front Office in Kerkuk - Kerkük'te bombalı saldırı

Irak'ın kuzeyindeki Kerkük kentinde, bomba yüklü 3 araçla düzenlenen saldırılarda ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 15 kişi yaralandı.

Yetkililer ilk saldırının doğrudan bir polis memurunu, ikinci saldırının da polis devriyesini hedef aldığını söyledi. Üçüncü bombanın ise güvenlik güçlerine ait bir binanın önünde infilak ettiği bildirildi.Bu arada, başkent Bağdat'ta da yine polisleri hedef alan iki bombalı saldırıda 6 kişinin yaralandığı belirtildi.

BOMBALI SALDIRIDA ÖLÜ SAYISI ARTIYOR
Kerkük'teki bombalı saldırıda ölü ve yaralı sayısı artıyor.
Irak'ın kuzeyindeki Kerkük kentinde, bomba yüklü 3 araçla düzenlenen saldırılarda ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 15 kişi yaralandı.

Yetkililer ilk saldırının doğrudan bir polis memurunu, ikinci saldırının da polis devriyesini hedef aldığını söyledi. Üçüncü bombanın ise güvenlik güçlerine ait bir binanın önünde infilak ettiği bildirildi.

Bu arada, başkent Bağdat'ta da yine polisleri hedef alan iki bombalı saldırıda 6 kişinin yaralandığı belirtildi.

ÖLÜ SAYISI 5'E YÜKSELDİ
Irak'ın kuzeyindeki Kerkük kentinde, bomba yüklü 3 araçla düzenlenen saldırılarda ölü sayısının 5'e, yaralı sayısının 35'e yükseldiği bildirildi.

Kerkük polisi, ilk aracın Irak Kürdistan Demokratik Partisi güvenlik bürosu yakınında, bir dakika sonra da ikinci bir aracın Irak Türkmen Cephesi bürosu yakınında infilak ettiğini belirtti.

Üçüncü aracınsa aynı bölgede bir dükkanın yakınlarında infilak ettiği kaydedildi.

AA

Aucun commentaire: