mardi 22 décembre 2009

Denizli'de Gündem Irak ve Kerkük








Türkiye Gazeteciler Federasyonu tarafından düzenlenen 28. Başkanlar Toplantısı Denizli'de yapıldı. Toplantıya BGD Başkanı ve Kerkükün Sesi Gazetesi Sahibi Güngör Yavuzaslan’da katıldı.Yavuzaslan Türkiye'deki Gazeteciler Cemiyet başkanlarına Irak 2010 seçimleri hakkında bilgi vererek kamuoyu oluşturulması için destek sözü aldı.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) tarafından düzenlenen 28. Başkanlar Toplantısı Denizli’de düzenlendi. Türkiye Gazeteciler Federasyonu öncülüğünde düzenlenen ve iki gün süren toplantıya gazeteci cemiyetlerinden temsilciler ve BGD Başkanı Yavuzaslan’da katıldı. Yavuzaslan uluslar arası gazetecilik ve 2010 ırak seçimleri ve Karabağ’daki gelişmeler konusunda bir konuşma yaptı.

Irak genel seçimlerinde kamuoyu oluşması ve Irak Türklerinin sesinin dünyaya ve Türkiye’de daha fazla duyrulması için gazeteciler cemiyeti başkanlarından destek isteyen Yavuzaslan Karabağ konusunda gelişmelerinde yakınan takip edilmesi gerektiğini belirtti.Yavuzaslan Azerbaycan’dan gelen Gazeteciler içinde Karabağ Feryadı adlı şiirini okudu. Toplantıya Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Erinç, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Atilla Sertel de katıldı.

Aucun commentaire: