vendredi 19 février 2010

DUYURU - Irak Türkmen Cephesinin Avrupa Temsilcilikleri, ve Danimarka Türkmen seçim komitesi Irak Seçimleri ile ilgili Kopenhag da bir konferans düzen

Irak Türkmen Cephesi Temsilcilikleri, Danimarka da oluşturulan Türkmen secim komitesi, Irak Türkmenleri İslam Cemiyeti ve Tekafül Hayır cemiyeti ile yardımlaşarak Irakta yapılacak Seçimlerle ilgili 19/02/2010 Cuma günü saat 18 den 21’ e kadar aşağıda bulunan adreste Önemli bir konferans verecekler.

DIA Privatskole
Sankt Hans Gade 25
København N 2200

Irak Türkmen Cephesinin Avrupa Temsilcileri, Ganim Osman(Berlin) Hasan Aydınlı (Brüksel) Sündüs Saki (Londra) Seçim konusunda Seçime katılmanın önemini ve 5,6,7 Mart tarihlerinde gerçekleşecek olan seçim meselesinin Türkmen Toplumuna hizmeti, yararı konusunda bir değerlendirme yapacaklar.

Irak Türkmen cephesi Temsilcilikleri ve Danimarka Türkmen seçim komisyonu Kopenhag ve civarında , İsveç’in Malmö Kentinde yaşayan Tüm Türkmenleri bu konferanstan yararlanmak için davet etmekteler.

Bu konferansta Irak’ın geleceği konusunda ve gelecek parlamento seçimlerinin Türkmen toplumu için olan önemine değinilecek.

Ayrıca bu konferansta gelecek seçimdeki Türkmen’lerin rolü, seçimlerdeki prosedürlerin ve seçim mekanizmasının nasıl çalıştığı, Türkmenlerin bu seçime katılmalarının yararı konusunda da detaylı bir açıklık getirilecek.

Kopenhag da Türkmen Seçim komisyonu Üyeleri ise , Mehmet Saim Hasip, Yurtan Kervancı, Sadullah Hayrullah, Ve Mehmet Samad’tan oluşmaktadır.
Jylland’ta Yaşayan Türkmen topluluğu ise benzer bir konferansa Århus’ta 20,02,10 tarihinde Cumartesi günü katılabilecekler. Bu konferans ise Irak Türkmen Cephesi ile Århus Türkmen Cemiyeti tarafından gerçekleşecektir. BizTürkmeniz
http://www.bizturkmeniz.com/tr/index.asp?page=article&id=18759

Aucun commentaire: