mercredi 17 février 2010

Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilciliğinde seçim panelli

17 Şubat 2010, Çarşamba


ITC Yürütme Kurulu üyesi ve Milletvekili adayı Ali Haşim Muhtaroğlu, Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilciğini ziyaret ederek Temsilcilik salonunda Ankara'da bulunan Turzhurmatulu öğrencilerle bir görüşme yaptı.

Irak Türkmen Cephesi yürütme kurulu üyesi ve Milletvekili adayı Ali Haşim Muhtaroğlu Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilciliğin'de Türkiye'de eğitim gören Tüzhurmatu öğrencilerine Irak seçimleri ile ilgili bir konuşmaya yaparak, seçimlerin Türkmenler için çok önemli olduğunu anlattı. Özellikle Irak Türkmen Cephesinin 333 numaralı El Irakıye listesine olan ilginin, Türkmeneli bölgesinde yoğun olduğunu söyleyerek destek istedi.
Konuyla ilgili Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilcisi Sadun Köprülü'de "Turzhurmatu bölgesinde olduğu gibi Irak'ın tüm Türkmen ellerinde Türkmenler sandık başına giderek oylarını kullanmalıdırlar" dedi. Toplantıda Irak Türkmen Cephesi İdari İşler Yardımcısı Adil Selbi'de hazır bulundu.**

Ayrıca Türkiye eğitim gören çok sayıda öğrenci; Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilciliği ziyaret ederek seçimler ve oy kullanma hakkında Irak Türkmen Cephesi Temsilcisi Sadun Köprülü'den bilgi almıştır.

http://www.kerkuk.net/haberler/haber.aspx?dil=1055&metin=2010021712

Aucun commentaire: