mercredi 4 juillet 2007

Tebrik. Bizturkmeniz grubu Denimarka

04-07-2007

Tanış Irak Türkmen Derneği
Avrupa- Türkmen Dostluk Derneği
Iraklı Türkmen İnsan Hakları Savunma Derneği- Belçika

Başta Dr. Hasan Aydınlı ve sn. Yalçın Mutapçı olmak üzere yukarıda adı geçen tümderneklerin yönetim kurulu üyelerini Brüksel’deki Kürtlere karşı bu son yaptıklarımitingden dolayı tebrik ediyor ve böyle çalışmaların yapılmasının devamınıdiliyoruz, tabi ki “Türkmen yolu” sitesinin fazlını unutmamak gerekirken o siteyekatılan arkadaşlara teşekkür etmeyi de bir borç biliyoruz çünkü söz konusu olanmitingin gündeme gelmesi ve yapılmasının icap etmesi adı geçen sitede bir takımarkadaşların verdikleri fikir ve önerilerle oluşmuştur, ancak uygulaması Yalçın ve Dr. Hasan beylerin çabalarıyla fiile dönüp bu başarı elde edilmiştir.

Böyle çalışmalar dayanışma içerisinde olursa muhakkak sonucu yüz güldürür, yeterki biraz çaba gösterilsin, özellikle bugünlerde Türkmen milletinin silkinip çabagöstermeye en çok ihtiyacı olan gündür, onun için böyle mitinglerin anlamlıgünlerde ve belirli yerlerde yapılması gayet önem taşımaktadır neticesi demuhakkak başarıyla sonuçlanmaktadır.

Bu organizeye katılan ve emeği geçen arkadaşları yürekten kutluyoruz ve gelecekteyapılanların başarıyla sonuçlanmasını diliyoruz.

Mehmet Samet
Biz Türkmeniz Grubu

Aucun commentaire: